Főz, süt, fűt

10 499 Ft

Akár nyelvtörőnek is jó lenne a Fővárosi Gázművek szlogenje, ami az Erzsébet téren állt monumentális méretben egy háztetőn, sajnos leszerelése után nyoma veszett…De a gázláng-karú kis csőember most minden háztartás szerencsehozó figurája lehet, plakát formában.

Méret 70 x 50 cm

Felhívás: Az éjszakai képek erős fényhatás után készültek, ezért a valóságban a világítás gyengébb lehet. Mindenképpen javasoljuk a posztereket olyan helyre tenni, ahol erős fény éri, így fel tudnak töltődni a foszforeszkáló szita festékkel kezelt részek, és éjszaka is finoman dereng majd.

Elfogyott

SKU: 50 Category:
Leírás

Akár nyelvtörőnek is jó lenne a Fővárosi Gázművek szlogenje, ami az Erzsébet téren állt monumentális méretben egy háztetőn, sajnos leszerelése után nyoma veszett… De a gázláng-karú kis csőember most minden háztartás szerencsehozó figurája lehet, plakát formában.
Méret 70 x 50 cm
Felhívás: Az éjszakai képek erős fényhatás után készültek, ezért a valóságban a világítás gyengébb lehet. Mindenképpen javasoljuk a posztereket olyan helyre tenni, ahol erős fény éri, így fel tudnak töltődni a foszforeszkáló szita festékkel kezelt részek, és éjszaka is finoman dereng majd. A poszter keret nélkül, feltekerve, papírhengerben érkezik. A termékek színei a valóságban némileg eltérhetnek a képernyőn látottaktól a számítógépek különböző beállításai miatt. A kézzel készült darabok egyediek, a technológia miatt egymástól és a webáruházban feltüntetett fotótól kis mértékben eltérhetnek.