Kristály

7 990 Ft

Egy kevésbé ismert neonreklám, de annál egyedibb tipográfia ragyog ránk róla. A Kristály egy bisztro volt az Alsó erdősor és Rákóczi út sarkán a ‘70-es években. Bőkezűen bántak a hellyel, még egy “büfé” és “eszpresszó” neon felirat is hívogatta a járókelőket, hogy betérjenek egy kaszinótojás és mignon kombóra.

Méret 70 x 50 cm

Felhívás: Az éjszakai képek erős fényhatás után készültek, ezért a valóságban a világítás gyengébb lehet. Mindenképpen javasoljuk a posztereket olyan helyre tenni, ahol erős fény éri, így fel tudnak töltődni a foszforeszkáló szita festékkel kezelt részek, és éjszaka is finoman dereng majd.

Készleten

SKU: 80 Category:
Leírás

Egy kevésbé ismert neonreklám, de annál egyedibb tipográfia ragyog ránk róla. A Kristály egy bisztro volt az Alsó erdősor és Rákóczi út sarkán a ‘70-es években. Bőkezűen bántak a hellyel, még egy “büfé” és “eszpresszó” neon felirat is hívogatta a járókelőket, hogy betérjenek egy kaszinótojás és mignon kombóra.
Méret 70 x 50 cm
Felhívás: Az éjszakai képek erős fényhatás után készültek, ezért a valóságban a világítás gyengébb lehet. Mindenképpen javasoljuk a posztereket olyan helyre tenni, ahol erős fény éri, így fel tudnak töltődni a foszforeszkáló szita festékkel kezelt részek, és éjszaka is finoman dereng majd. A poszter keret nélkül, feltekerve, papírhengerben érkezik. A termékek színei a valóságban némileg eltérhetnek a képernyőn látottaktól a számítógépek különböző beállításai miatt. A kézzel készült darabok egyediek, a technológia miatt egymástól és a webáruházban feltüntetett fotótól kis mértékben eltérhetnek.